Udtalelser fra klienter

I en periode med voldsom stress, hvor jeg fik hjælp fra læge og psykolog, opsøgte jeg Anna for at få yderligere hjælp.
Primært for at få styr på de fysiske symptomer; vejrtrækningsproblemer, spændinger og smerter deraf.
Jeg fik en del mere hos Anna, end hjælp til disse problemer.

Kombinationen af fysiske øvelser og samtale gjorde en kæmpe forskel, og har virkelig understreget for mig, hvor meget det psykiske og fysiske hænger sammen – betegnelsen psykomotorisk terapeut – giver virkelig mening.

Udover viden om hvordan fysikken skal bearbejdes sammen med psyken, har Anna en helt sjælden evne til at mærke sine omgivelser.
Hun forstår at ramme ‘nerven’ – med skræmmende præcision.

De værktøjer jeg fik med i forløbet følger mig stadig, nu et år efter krisen toppede.
Jeg er ikke i tvivl om, at hastigheden af min bedring, og de beslutninger jeg efterfølgende har truffet for at holde fast i en god balance i min daglige verden – med god succes, og med forbedret selvindsigt – i en større grad, end fra både læge og psykolog, kan føres tilbage til den hjælp jeg fik fra Anna.
M.T. D: 12.02.2020

Jeg havde Anna ude til et arrangement, hvor vi var syv kvinder. Alle fik mulighed for at stille et spørgsmål, som de ønskede vejledning til og disse omhandlede både fremtid, fortid, nutid og efterliv. 
Anna levede op til alle mine forventninger og gæsterne fik sig en oplevelse. Anna formår at mærke individet og guide ud fra hvem du er og hvilke værdier du ønsker at leve efter
Hun lærer mig, gang på gang, at mærke efter og acceptere livets omstændigheder, godt som dårligt.
Anna får mine varmeste anbefalinger og jeg synes du skal unde dig selv et møde med hende. For oplevelsen, læringen og forløsningen ✨ C.D.F D.14.2.2020

Mit besøg hos Anna har sat mange mange tanker igang.

Det har gjort at jeg har fået en bedre forståelse for mig selv, og jeg har formået at slippe unødvendige bekymringer.

Anna satte ord på nogle ting som jeg altid har følt, men ikke har fået sat ord på.

Jeg bliver enormt påvirket af andres energier, og fik nogle gode værktøjer til, hvordan jeg kan afskærme mig selv – således at jeg kan stå stærkere i mig selv.

Jeg er ikke i tvivl om at mit møde med Anna har haft en stor betydning for mig. Hun har været en øjenåbner for, hvad der er vigtigt i mit liv. Det har gjort, at jeg har fået mere ro, og givet mig større tiltro til mig selv.

Anna har en usædvanlig evne til at møde en der, hvor man er. Jeg er meget taknemmelig for at få lov til at møde Anna, og jeg tror bestemt heller ikke at det er sidste gang at vi ses.

L.B. D.20/8-2018

Foto: Anna C. SIvertsen

Siden min brors alt for tidlige død for to år siden, har jeg bøvlet med alverdens fysiske problematikker samt følt tilbagevendende tristhed modløshed. En enkelt samtale med Anna har ændret dette drastisk!

Jeg er ikke i tvivl om, at Anna havde kontakt med min bror; måden hun fortalte, hvad min bror ville mig, var så overbevisende HANS måde at formilde budskabet – jeg tudede al den tid, jeg var der, for det var så virkeligt og meget bevægende – jeg følte helt klart min bror havde været der og var helt paf i flere dage efter…

Allerede da jeg kørte hjem fra Anna, bemærkede jeg, at mine smerter i lænden var langt mindre. Siden har jeg følt en markant bedring både i min fysik og mit humør. Der er ganske bestemt en sammenhæng mellem følelser og fysisk!

Jeg er dybt taknemmelig for at Anna har formidlet kontakten til min bror og kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anna

D.N. D.31/7-2018