Hvem er jeg?

Min særlige tilgang til at vejlede er baseret på, at krop, psyke og ånd hænger sammen, og i mine sessions kombinerer jeg min viden og erfaring som psykomotorisk  terapeut med min spirituelle side.    

Min spirituelle side har været en del af mig fra spæd. Mine første oplevelser med den åndelige verden som står mest klart er fra 5-7 års alderen, hvor jeg så dem jeg var omgivet af meget klart (åndelige vejledere, afdøde m.fl.)

Allerede som teenager oplevede jeg ofte hændelser før de rent faktisk skete. Det skete i drømme og ved mavefornemmelser lige før det skete. Med tiden fandt jeg ud af, at jeg også kunne heale. Under min uddannelse til kosmetolog blev det meget tydeligt, at jeg gjorde et eller andet særligt med mine hænder, som jeg ikke vidste hvad var, som vistre sig når jeg behandlede klienter.

I 1999 mødte jeg Susanne Shivala som har været min mentor og coach siden. Hun har vist mig vejen og guidet mig i min udvikling.

I 2007 uddannede jeg mig til Reiki healer hos Katharina Moorhouse.

I 2014 måtte jeg stoppe op og se i øjnene, at jeg befandt mig et sted i livet der ikke gjorde mig glad, og det krævede handling. Jeg kom i kontakt med Krumme – din personlige håndlæser (blandt andet fra Nærkontakt på kanal 4). Hun guidede mig til en ny vej, og jeg har igennem de sidste år brugt nogle af hendes værktøjer og vejledning til at komme derhen, hvor jeg er i dag.

I 2019 blev jeg uddannet psykomotorisk terapeut. Igennem uddannelsen er det blevet klart for mig, at mit kald er at hjælpe og vejlede individet der, hvor han/hun befinder sig lige nu og her, at synliggøre muligheder og forhindringer, men også at give de rette værktøjer til at styrke livsmestringen.

Det vigtigste for mig i mit arbejde med mennesker er at jeg møder det hele menneske her og nu, jeg har ikke de endegyldige svar, men kan se individets muligheder og evner. Mennesket har sin egen frie vilje, og derfor er det op til dig, hvordan du møder livet, og hvad du tager med dig når du går.

Alt jeg gør, gør jeg fra hjertet, og jeg har hjertet med i alt jeg gør.

– Anna C.